top of page
roadx.jpg

RoadX-renkaiden maahantuoja Suomessa ja Baltiassa. RoadX-renkaat ovat Sailun Group:in omistama ja valmistama rengasmerkki. RoadX-henkilöauton renkaat valmistetaan Kiinassa ja KA-renkaat Vietnamissa.
RoadX-renkaiden vahvuutena on korkea ja tasainen laatu, edullinen hinta, ja erittäin laaja valikoima: 299 talvirengaskokoa, 340 kesärengaskoko ja 42 KA-rengaskokoa
Sailun on luonut vankan maineen kaikkialla maailmassa korkealaatuisten ja edullisten renkaiden valmistajana.
Sailun perustettiin vuonna 2002 Qingdaossa, Kiinassa. Nyt Sailun pystyy tuottamaan 41,6 miljoonaa HA-rengasta, 7,3 miljoonaa KA-rengasta ja 33 000 tonnia MS-renkaita ja myy niitä yli 50 maassa ympäri maailmaa. Sailunilla on viisi tehdasta, joista neljä sijaitsee Manner-Kiinan pohjoisosassa ja yksi Vietnamissa.
Sailun on alusta alkaen yhdistänyt teknisen asiantuntemuksen innovatiiviseen tutkimukseen. Sailun sijoittaa tällä hetkellä yli 30% resursseistaan ​​tutkimukseen ja kehitykseen. Sailun on akkreditoitu kansainvälisesti ja sertifioitu vastaamaan tiukimpia laatustandardeja ja korkeinta laadunvarmistustasoa.
Uusi testirata valmisteilla:
Saadakseen käyttäjille korkealaatuisia tuotteita, Sailun investoi renkaiden testauskentän rakentamiseen Dongyingiin. Ensiluokkainen testipaikka sisältää yli 40 eri tyyppistä testirataa 14 kategoriassa (myös jää- ja lumiradat)

WechatIMG1285.jpeg

1898 perustettu rengasyhtiö Goodyear on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Goodyear testaa uusia markkinoille tulevia renkaitaan yli 50 erillisellä testillä mm. käsiteltävyys, kestävyys, sisämelu, pito, vakaus, polttoainetehokkuus ja vesiliirto.
Goodyearin uusissa renkaissa käytettävä SoundComfort- tekniikka toimii renkaan sisäpintaan kiinnitettävällä vaahtorenkaalla, joka vähentää sisämelua jopa 50%. Goodyearin renkaissa hyödynnetään myös SealTech- tekniikkaa, joka paikkaa itse jopa 5mm reiät renkaan kulutuspinnassa taaten turvallisen matkan korjaamolle saakka renkaan puhjetessa.
EU-rengasmerkintöjä noudattavat Goodyear-renkaat ovat pitkällisen tuotekehityksen tulos ja yhtiö panostaakin säännöllisesti entistä ympäristöystävällisempään tuotekehitykseen mm. erilaisia biolähteitä kuten maissia, soijaa ja riisiä tutkimalla jahyödyntämällä.

WechatIMG1289.jpeg

Michelin on yksi maailman tunnetuimmista, vanhimmista ja suosituimmista rengasmerkeistä ja oli myös yksi ensimmäisistä rengasmerkeistä, joka aloitti Silica-yhdisteen käyttämisen renkaissa vuonna 1992, joka on merkittävä tekijä suurta kulutusta kestävän rengaskumin valmistuksessa.
Michelinin tuotekehitysosasto panostaa jatkuvasti entistä turvallisimpien sekä polttoainetehokkaampien renkaiden valmistukseen. Michelin- renkaiden Green X- merkintä kertoo renkaan olevan matalan vieritysvastustuksen rengas, ja täten kuluttavan huomattavasti vähemmän polttoainetta kuin perinteinen rengas.
Michelin kehittää renkaitaan Michelin Total Performance- työllä, jossa pyritään huomioimaan erityisesti eri ajo-olosuhteisiin vaikuttavat tekijät. Kansainväliset tiimit ympäri maailmaa mittaavat ja tutkivat jatkuvasti mm. kaupunkiajon ja maantieajon eroavaisuuksia rengasvaatimuksessa sekä panostavat entistä turvallisempaan ajoon jokaisena vuodenaikana. Michelinin pitkä historia moottoriurheilussa auttaa omalta osaltaan viemään tuotekehitystä eteenpäin.
Kuten muutkin suuret rengasbrändit, myös Michelin noudattaa EU-rengasmerkintöjä 1.7.2012 jälkeen valmistetuissa renkaissa, jotka takaavat asiakkaille vertailukelpoiset standardisoidut tiedot

bottom of page