top of page

Öljyt ja kemikaalit

Kendall-MOTOR-OIL.327171109_std.jpg

Kendall öljyt on kehitetty voitelemaan uuden sukupolven moottorit korkeissa käyttö-lämpötiloissa ja paineissa. Mm. turbo, välijäähdytin, polttoaineen suorasuihkutusjärjestelmä, yläpuolinen nokka-akseli ja moniventtiilijärjestelmä edellyttävät tehokasta voitelusuojaa ja hapettumisen kestoa.

 

Nestemäisen titaanin lisääminen voiteluaineeseen(GT-1 High Performance) on Kendall-innovaatio voiteluainemarkkinoilla. Nestemäinen titaani antaa moottorille poikkeuksellisen voimakkaan suojan vähentäen kitkaa ja moottorin kulumista. Voitelukalvo suojaa ja säilyy korkeissakin lämpötiloissa. Moottorin käyttöikä pitenee, mikä tekee tuotteesta entistä ympäristöystävällisemmän. Kendall täyttää moottorivalmistajien asettamat tiukimmat täyssynteettisen öljyn laatuvaatimukset.

Alusta

Alustasarjat, jouset, tukivarret, puslat, ym.

 

Alustan päivitys on ensimmäinen ja tärkein auton ajettavuuteen vaikuttava seikka. Käyttötarkoituksesta ja omista mieltymyksistä riippuen valinta voi olla pelkät madallusjouset hyvillä iskunvaimentimilla tai täysiverinen säädettävä coilover -alustasarja.

 

Kun alustasarja on päivitetty mutta kaivataan vieläkin parempaa ajotuntumaa, kannattaa katseet suunnata alustan pusliin. Alkuperäiset kumipuslat väsyvät käytössä ja aiheuttavat ongelmia ajettavuudessa. Vaihtamalla rikkinäiset puslat uusiin, saat auton ajo-ominaisuudet palautettua tasolle jolla niiden tulisi olla.

 

Myös ehjien puslien vaihtoa jäykempiin kannattaa harkita siinä vaiheessa kun autolla vietetään aikaa radalla tai muusta syystä halutaan sitä viimeistä tarkkuutta alustan toimintaan. Tässä vaiheessa vaihtoehtona ovat myös säädettävät tukivarret joita on saatavana niin puslilla kuin uniball -nivelillä varustettuina.

 

截屏2021-03-29 23.55.36.png

Rengaspalvelut

rengaspalvelu.jpeg
roadx.jpg
WechatIMG1289.jpeg
kumho.jpg
WechatIMG1285.jpeg
bottom of page